:: |
Autor |
Poruka |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ibnfadlan86 je napisao/la sledeće: | Po meni pozitivno razmishljanje ce da da rezultat pozitivnog deshavanja u tvom zhivotu. |
slazem se sa ovime
|
|
|
muphy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Okt 2007 Poruke: 4
|
|
ibnfadlan86 je napisao/la sledeće: | Po meni pozitivno razmishljanje ce da da rezultat pozitivnog deshavanja u tvom zhivotu. |
apsolutno se slazem
kakve su ti misli,takav ti je zivot
|
|
|
|
|
|
mnebojsa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 09 Apr 2009 Poruke: 9 Mesto: Beograd, Zemun
|
|
Voleo bih da ozivimo ovu, za mene vrlo zanimljivu temu.
Nebih govorio velike reci i tvrdnje.
Siguran sam da pozitivno razmisljanje o stvarima koje zelimo, a cime ne ugrozavamo druge, doprinosi da to i ostvarimo.
Razmisljanje o "lepim" stvarima nam popravlja raspolozenje, donosi osmeh na lice i cini nas prijemcivijim za okolinu.
Suprotno, stalno strahovanje od "losih" stvari i neprijatnih dogadjaja nas prosto tera ka neprijatnostima. Samo razmisljanje o "losim" stvarima nas rastuzuje, cini izraz lica zabrinutim i odbojnijim za okruzenje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|